Ingredientai
Vištienos faršas
700
g
Manų kruopos
4
šaukštai
Grietinė
2
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Konservuoti kukurūzai
1
indelis
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Mocarelos sūris
50
g
Porcijos: 6
Vištienos kotletukus patogu gaminti šeimai, nes juois noriai valgys ir vaikai, ir suaugusieji. Šie kotletai – su ypatingu įdaru. Patiekite vištienos kotletus su šviežių daržovių garnyru.
Gaminimo eiga
1. Į vištienos faršą suberkite manų kruopas, įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, suberkite prieskonius, smulkiai tarkuotą sūrį ir nusunktus kukurūzus.
2. Gerai išminkykite ir palikite 10 minučių pastovėti.
3. Kepkite keptuvėje įkaitintame kokosų aliejuje (jis suteiks švelniai pikantiško skonio) kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Atsiliepimai