Ingredientai
žuvų padažo
1
v. š.
sezamų sėklų aliejaus
1
v. š.
maltos paprikos
0.5
a. š.
malto imbiero
0.5
a. š.
cinamono
0.3
a. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
0.5
a. š.
česnakų granulių
0.5
a. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
terijakio padažo
2
v. š.
svogūnų laiškų
1
saujelė
raudonos aitriosios paprikos
0.3
vnt.
Porcijos: 1
Pietums ar vakarienei – vištienos iešmeliai. Prie jų galima patiekti šviežių ar keptų daržovių salotas. Gamindami vištienos iešmelius be marinavimo užtruksite apie 15 minučių.
Gaminimo eiga
* Vištieną supjaustykite juostelėmis ir sumaišykite su prieskoniais, žuvų padažu bei sezamų sėklų aliejumi. Pamarinuokite apie 30 min.
* Marinuotus vištienos gabalėlius suverkite ant medinių iešmelių ir kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 15 min.
* Iškeptus iešmelius patepkite terijakio padažu ir papuoškite stambiai pjaustytais svogūnų laiškais bei smulkinta aitriąja paprika.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai