Ingredientai
čili pipiras
1
vnt.
česnakas
1
skiltelė
petražolės
10
g
rapsų aliejus
15
ml
aliejus kepimui
šlakelis
smidrai
100
g
sviestas
10
g
čiobreliai
5
g
mocarelos sūris
30
g
parmos kumpis
50
g
Porcijos: 2
Itin turtingo skonio šios smidrų salotos. Su mocarela ir parmos kumpiu bei ypatingu padažu – jos patiks net išrankiausiam ragautojui. Smidrų salotas tikrai tinka ragauti vienas.
Gaminimo eiga
* Į trintuvą sudėkite čili pipirą, česnako skiltelę, petražolių lapelius, įpilkite rapsų aliejaus ir sutrinkite padažą.
* Į pakaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite smidrus.
* Įdėkite sviesto, čiobrelių šakeles ir pakepkite.
* Iš keptuvės smidrus perkelkite ant popierinio rankšluosčio ir palikite, kol nutekės riebalai.
* Smidrus sudėkite į lėkštę, kurioje patieksite, uždėkite plėšytos mocarelos, parmos kumpio juostelių ir salotas užpilkite paruoštu padažu.
* Galiausiai užbarstykite skrudintomis migdolų drožlėmis ir mėgaukitės.
Atsiliepimai