Ingredientai
Aviena
400
g
Kiauliena
400
g
Česnakai
20
skiltelės
Druska
žiupsnelis
Aliejus
150
ml
Druska
žiupsnelis
Čiobreliai
1
šaukštelis
Juodieji pipirai
žiupsnelis
Aitriosios paprikos milteliai
žiupsnelis
Baltojo vyno actas
50
ml
Česnakai
2
skiltelės
Porcijos: 4
Kai kam atrodo, kad būtent šis patiekalas ruošiamas su „geriausiu pasaulyje marinatu“. Be abejo, jis skanus tiems, kurie nemėgsta saldžių marinatų.
Gaminimo eiga
Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio kubeliais.
Sumaišykite marinatą, sudėkite į jį mėsos gabaliukus ir palikite nakčiai, kad įsigertų.
Nulupkite česnakų skilteles, pavirkite kelias minutes lengvai pasūdytame vandenyje ir nusausinkite. Ant iešmo tarp avienos gabaliukų verkite kiaulieną ir česnakų skilteles.
Kepkite kepsninėje 10–15 minučių, kartkartėmis apsukdami iešmus ir apšlakstydami marinatu.
Patiekite su virtais ryžiais ir česnakiniu padažu.
Atsiliepimai