Ingredientai

Aviena 400 g
Česnakai 20 skiltelės
Druska žiupsnelis
Aliejus 150 ml
Druska žiupsnelis
Čiobreliai 1 šaukštelis
Juodieji pipirai žiupsnelis
Česnakai 2 skiltelės
Porcijos: 4
Kai kam atrodo, kad būtent šis patiekalas ruošiamas su „geriausiu pasaulyje marinatu“. Be abejo, jis skanus tiems, kurie nemėgsta saldžių marinatų.

Gaminimo eiga

Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio kubeliais.

Sumaišykite marinatą, sudėkite į jį mėsos gabaliukus ir palikite nakčiai, kad įsigertų.

Nulupkite česnakų skilteles, pavirkite kelias minutes lengvai pasūdytame vandenyje ir nusausinkite. Ant iešmo tarp avienos gabaliukų verkite kiaulieną ir česnakų skilteles.

Kepkite kepsninėje 10–15 minučių, kartkartėmis apsukdami iešmus ir apšlakstydami marinatu.

Patiekite su virtais ryžiais ir česnakiniu padažu.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai