Ingredientai
IKI petražolių
1
sauja
česnako
1
skiltelė
rūkytos lašišos
100
g
kreminio sūrio
200
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
mėgstamų duoniukų
1
sauja
Porcijos: 2
Turėti rūkytos žuvies užtepėlės – labai patogu. Ji tiks ir pusryčiams, ir vakarienei, ir užkandžiui. O paruošiama itin greitai ir paprastai. Rūkytos žuvies užtepėlę patiekite su duoniukais.
Gaminimo eiga
1. IKI petražoles ir česnaką smulkiai supjaustykite.
2. Lašišą supjaustykite labai smulkiai.
3. Sudėkite kreminį sūrį, pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
4. Dėkite į lėkštę, apibarstykite aitriųjų pipirų dribsniais ir patiekite su duoniukais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai