Ingredientai
MANTINGA spurgos „Donuts“
1
vnt.
mėgstamų ledų
4
v. š.
plaktos grietinėlės
2
v. š.
šokoladinio užpilo
1
v. š.
liofilizuotų uogų
1
v. š.
kedrinių pinijų
1
saujelė
Porcijos: 1
Ledų desertas su spurgomis ir šokoladu – galbūt apie tai svajojote nuo pat ryto. Neatidėliokite malonumo – paruošite desertą vos per 3 minutes. Ledų deserto su spurgomis ir šokoladu neatsisakys nei didelis, nei mažas.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA spurgą „Donuts“ pjaukite pusiau.
2. Uždėkite pusę kiekio ledų, tada – viršutinę spurgos dalį, likusius ledus ir plaktą grietinėlę.
3. Apšlakstykite šokoladiniu užpilu, apibarstykite riešutais ir liofilizuotomis uogomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai