Ingredientai
IKI makaronų
200
g
druskos
žiupsnelis
svogūno
1
vnt.
rūkytos šoninės
3
juostelės
sviesto
40
g
juodųjų pipirų
žiupsnelis
IKI grietinėlės
100
ml
kietojo sūrio
50
g
baziliko lapelių
2
šakelės
Gaminimo eiga
1. Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėkite makaronus ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
2. Supjaustykite svogūnus smulkiau, šoninę – gabaliukais.
3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite svogūnus, šoninę, apkepkite. Įberkite pipirų, supilkite grietinėlę, tada virtus makaronus, įtarkuokite sūrio. Viską maišykite ir 1–2 min. pakaitinkite.
4. Patiekite užtarkavę sūrio, įberkite pipirų ir papuoškite bazilikais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai