Ingredientai
Krevetės tigrinės
350
g
Pievagrybiai
100
g
Svogūnų laiškai
sauja
Svogūnai
1
vnt.
Vanduo
150
ml
Sojos padažas
4
šaukštai
Schwartz 5-ių kiniškų prieskonių mišinys
2
šaukštai
Sezamų aliejus
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite svogūną apie 2 min.
Dėkite svogūno laiškus (palikite šiek tiek papuošimui), smulkintus pievagrybius, krevetes ir vandens.
Suberkite Schwartz 5-ių kiniškų prieskonių mišinį, soją ir pakepkite dar 2 min.
Į keptuvę įdėkite išvirtus ir nukoštus makaronus ir viską kepkite dar 3 min ant didesnės ugnies kol krevetės pilnai iškeps.
Gerai viską išmaišę, patiekite papuošdami svogūno laiškais.
Atsiliepimai