Ingredientai

Miltai 1.5 stiklinės
Pienas 1.5 stiklinės
Aliejus 5 šaukštai
Druska žiupsnelis
Prieskoniai pagal skonį
Druska žiupsnelis
Porcijos: 5
Kai norisi blynų, bet sotesnių, renkamės lietinius su vištiena. Beje, tai puikus būdas nuo pietų ar vakarienės likusią virtą, keptą ar atroškintą vištieną, kurią belieka susmulkinti. Lietinius su vištiena valgykite su grietine ar jogurtu.

Gaminimo eiga

* Vištieną išvirkite su prieskoniais. Smulkiai supjaustykite.

* Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite svieste. Sudėkite mėsą, įpilkite kelis šaukštus sultinio, įplakite kiaušinio trynį, įberkite smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Pagardinkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite ir dar pakepinkite.

* Iš nurodytų produktų užmaišykite lietinių tešlą ir iškepkite 10 lietinių. Ant kiekvieno uždėkite įdaro, suvyniokite ir apkepinkite įkaitintame aliejuje.

* Lietinius s vištiena patiekite su grietine ar nesaldžiu jogurtu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai