Jei yra mėsains, gali būti ir žuvainis su kaparėlių padažu. Ragavusieji patiekalą įvertino dešimčia balų. Žuvainis su kaparėlių padažu – tikras gardumas.

Gaminimo eiga

* Kalmaro filė pjaukite išilgai per pusę, įpjaukite. Pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.

* Kepkite ant grilio po 2 min. iš abiejų pusių. Šalia sudėkite MANTINGA grūdines bandeles mėsainiams „Cosmos“ ir apskrudinkite po 2 min. iš abiejų pusių.

* Svogūnų laišką susmulkinkite, česnako skiltelę sutarkuokite. Sumaišykite su majonezu, kaparėliais, actu, druska, pipirais ir aitriųjų paprikų dribsniais. Gerai išmaišykite.

* Apskrudintas bandeles tepkite padažu.

* Ant apatinės bandelės dėkite špinatų lapelius, kalmaro filė, padažo ir viršutinę bandelę.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai