Ingredientai
Gaminimo eiga
Iš anksto pasigaminkite užpilą: nulupkite česnako skilteles, supjaustykite jas griežinėliais, sudėkite į puodą, užpilkite aliejumi, įberkite druskos, 2 min. pakaitinkite ant nekaitrios viryklės. Česnakas turi vos paskrusti.
Pupeles išvirkite garuose (jos turi likti traškios), atvėsinkite.
Agurką nulupkite, perpjaukite išilgai, šaukšteliu išimkite sėkleles. Supjaustykite agurko puses 4 – 5 mm storio griežinėliais. Kininį kopūstą labai smulkiai supjaustykite.
Papriką perpjaukite, išimkite sėkleles, supjaustykite plonais šiaudeliais (arba galima sutarkuoti stambia burokine tarka).
Žemės riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje apie 2 min. Kai atvės, susmulkinkite.
Brinzą supjaustykite nedideliais kubeliais arba sutrupinkite rankomis. Žalumynus susmulkinkite, stiebelius pašalinkite.
Sumaišykite visus komponentus, apliepkite česnakiniu užpilu, sojos padažu, apibarstykite džiovintų paprikų gabalėliais. Išdėliokite į lėkštes, apibarstykite žemės riešutais, brinza ir patiekite.
Atsiliepimai