Ingredientai
Baltos žuvies filė
600
g
SANTA MARIA LIME WOK prieskonių mišinys
1
pakelis
SANTA MARIA kiaušininiai makaronai
1
pakelis
Česnakai
3
skiltelės
Brokoliai
600
g
Čili pipirai
1
vnt.
Aliejus
1
šaukštas
SANTA MARIA austrių padažas
1
šaukštas
SANTA MARIA sezamo sėklos
1
šaukštas
Žemės riešutai
30
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 150 °C. Apibarstykite žuvį prieskonių mišiniu ir kepkite orkaitėje apie 6 minutes.
Patiekite su makaronais ir šiltomis brokolių salotomis.
Salotoms makaronus paruoškite laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.
Pakaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepkite česnaką, brokolius, paprika ir aitriąją papriką. Supilkite sojų padažą, žaliosios citrinos sultis, austrių padažą, kartkartėmis pamaišykite.
Patiekite šiltas brokolių salotas su žaliųjų citrinų prieskoniais pagardinta žuvimi, papuoškite sezamų sėklomis ir žemės riešutais.
Atsiliepimai