Per 2,5 valandos pagaminsite 16 porcijų.

Gaminimo eiga

Pirmiausia pasigaminkite įdarą vyniotiniam su sūriu. Plalikliu išplakite sviestą, mėlynojo pelėsio sūrį ir konjaką. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Geltonąją papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklytes, minkštimą supjaustykite smulkiais gabalėliais. Pistacijų riešutus susmulkinkite peiliu ir kartu su kietuoju sūriu bei paprika sudėkite į sviesto masę, viską gerai išmaišykite.

Atsargiai nupjaustykite baltos duonos plutelę. Itin aštriu peiliu baltą duodą išilgai supjaustykite plonomis juostomis.

Pusę baltos duonos juostų aptepkite sūrio mase. Palikite maždaug 10 minučių.

Sūrio mase apteptas baltos duonos juostas atsargiai susukite į vyniotinius. Vyniotinius suvyniokite į maistinę plėvelę ir mažiausiai 2 valandoms palikite šaldytuve. Prieš pateikdamos svečiams, vyniotinius supjaustykite griežinėliais.

Dabar pasigaminkite įdarą vyniotiniams su tunu. Iš salotų gūžės atskirkite salotų lapus, juos nuplaukite ir nusausinkite. Kietai virtus kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Konservuotą tuną susmulkinkite šakute. Majonezą sumaišykite su smulkintais žalumynais.

Likusias baltas duonos juostas aptepkite majonezu su žalumynais. Tuomet klokite salotų lapus, dėkite tuną ir kiaušinius, dar kartą užtepkite majonezo. Taip paruošas juostas paverskite vyniotiniais, juos įvyniokite į maistinę plėvelę ir dviem valandoms palikite šaldytuve. Prieš patiekiant svečiams, vyniotinius supjaustykite griežinėliais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai