Vištienos troškinys su čiorisu – išbandykite šį receptą. Pikantiškas troškinys jūsų nenuvils. Vištienos troškinį su čiorisu apibarstykite smulkintais česnakų laiškais.

Gaminimo eiga

* Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite.

* Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite smulkintus svogūnus.

* Čiorisą supjaustykite juostelėmis ir dėkite į keptuvę. Išmaišykite ir kepkite apie 3–4 min.

* Vištienos šlaunelių mėsą supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į keptuvę. Apkepkite vis pamaišydami apie 3 min. ir sudėkite konservuotus pomidorus. Išmaišykite ir troškinkite apie 15 min.

* Troškintą vištieną sudėkite į lėkštę ir apibarstykite smulkintais česnakų laiškais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai