Ingredientai

Švieži kruasanai 4 vnt.
Virta vištiena 250 g
Saliero lapkotis 1 vnt.
Tamsios vynuogės 1 sauja
Česnako skiltelė 1 vnt.
Majonezas 1 šaukštas
Citrinos sultys 1 šaukštas
Dižono garstyčios 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Receptu dalijasi maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė.

Gaminimo eiga

1. Virtą vištieną suplėšome arba smulkiai supjaustome.

2. Vištieną sumaišome su smulkiais kubeliais pjaustytu saliero lapkočiu, smulkintomis vynuogėmis, kapotais riešutais, trintu česnaku, majonezu, jogurtu, citrinos sultimis, Dižono garstyčiomis, druska ir pipirais.

3. Kruasanus išilgai įpjauname (pilnai neperpjauname).

4. Vištienos salotomis įdarome kruasanus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai