Gaminimo eiga

Pasigaminkite užpilą salotoms. Indelyje sumaišykite actą ir garstyčias, tada supilkite aliejų ir gerai iš maišykite iki vientisos masės.

Šparagines pupeles trumpai apvirkite pasūdytame vandenyje. Vištieną smulkiai supjaustykite ir iškepkite aliejuje.

Šoninę supjaustykite plonais griežinėliais ir apkepkite keptuvėje be jokių riebalų. Griežinėlių krašteliai turėtų apskrusti, tačiau pati mėsa neperkepti. Pievagrybius nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite ir supjaustykite.

Apkepkite pievagrybius aliejuje, kol paruduos. Virtas bulves su lupenomis nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais, taip pat apkepkite. Į keptuvę sudėkite ir pupeles.

Į gilų dubenį sudėkite suplėšytus salotų lapus, apšlakstykite pasigamintu užpilu. Ant lapų sudėkite vištienos gabalėlius, pievagrybius, bulves ir pupeles, ant viršaus sudėkite sūrio su mėlynuoju pelėsiu gabaliukus ir kedrines pinijas, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai