Ingredientai

Česnakai 3 skiltelės
Miltai 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištų ketvirčius perpjaukite pusiau, pabarstykite druska ir pipirais.

Apkepkite iš abiejų pusių aliejuje po 7 minutes.

Vištieną išimkite, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir juos apkepkite apie 3 minutes.

Sudėkite išspaustus česnakus ir kepkite maišant dar 3 minutes.

Suberkite miltus, paprikų miltelius, pipirus, druską ir gerai išmaišykite. Maišant supilkite sultinį ir sudėkite smulkiai pjaustytus pomidorus be odelių.

Palaukite kol padažas užvirs ir sudėkite vištieną. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 20 minučių.

Kol vištiena troškinasi, pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus.

Patiekiant ant makaronų užpilkite padažo ir sudėkite vištienos gabaliukus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai