Ingredientai
Vištų ketvirčiai
4
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Miltai
3
šaukštai
Rūkytų paprikų milteliai
1
šaukštas
Vištienos sultinys
1.5
puodelio
Pomidorai
4
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Makaronai
300
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištų ketvirčius perpjaukite pusiau, pabarstykite druska ir pipirais.
Apkepkite iš abiejų pusių aliejuje po 7 minutes.
Vištieną išimkite, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir juos apkepkite apie 3 minutes.
Sudėkite išspaustus česnakus ir kepkite maišant dar 3 minutes.
Suberkite miltus, paprikų miltelius, pipirus, druską ir gerai išmaišykite. Maišant supilkite sultinį ir sudėkite smulkiai pjaustytus pomidorus be odelių.
Palaukite kol padažas užvirs ir sudėkite vištieną. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 20 minučių.
Kol vištiena troškinasi, pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus.
Patiekiant ant makaronų užpilkite padažo ir sudėkite vištienos gabaliukus.
Atsiliepimai