Ingredientai
Varškė
600
g
Kefyras
1
stiklinė
Kiaušiniai
4
vnt.
Manų kruopos
120
g
Miltai
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Cukrus
2
šaukštai
Džiovintos slyvos
8
vnt.
Razinos
1
sauja
Cinamonas
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Razinas ir slyvas užpilkite karštu vandeniu. Kai atvės nusunkite, slyvas smulkiai supjaustykite.
Manų kruopas užpilkite kefyru ir palikite 10 minučių.
Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymus išplakite iki standžių putų su druska. Trynius išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Varškę sutrinkite ir sumaišykite su manais ir kefyru. Suberkite miltus ir išmaišykite.
Sudėkite trynius ir gerai išsukite.
Sudėkite ir išmaišykite baltymus.
Suberkite razinas ir slyvas.
Gerai išmaišykite ir masę sukrėskite į sviestu pateptą kepimo indą.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Ištraukus apiberkite cinamonu.
Atsiliepimai