Ingredientai
Kakavos milteliai
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Datulės
2.5
stiklinės
Migdolai
1
stiklinė
Žemės riešutai (nesūdyti)
0.5
stiklinės
Vanduo
2
šaukšteliai
Juodasis šokoladas
40
g
Žemės riešutų sviestas
2
šaukštai
Medus
2
šaukštai
Pienas
2
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Galingame trintuve sumaišykite visus, išskyrus tris glaisto ingredientus, iki smulkios, lipnios masės. Išklokite kvadratinę kepimo formą sviestiniu popieriumi, sudėkite masę į indą, tolygiai paskirstykite, suspauskite.
2. Nedideliame inde sumaišykite glaisto ingredientus sumaišykite, pagaminkite glajų. Iš pradžių jis gali atrodyti skystokas, bet nesiliaukite maišę.
3.Glajų užpilkite ant viršaus, o tad pastatykite indą į šaldytuvą. Kai sustings, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
Patartina palaikyti masę šaldytuve kelias valandas, tada bus lengviau supjaustyti.
Šiuos nekeptus batonėlius galite laikyti šaldytuve kelias dienas, o šaldiklyje – net iki dviejų mėnesių.
Atsiliepimai