Ingredientai

Kakavos milteliai 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Datulės 2.5 stiklinės
Migdolai 1 stiklinė
Vanduo 2 šaukšteliai
Medus 2 šaukštai
Pienas 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Galingame trintuve sumaišykite visus, išskyrus tris glaisto ingredientus, iki smulkios, lipnios masės. Išklokite kvadratinę kepimo formą sviestiniu popieriumi, sudėkite masę į indą, tolygiai paskirstykite, suspauskite.

2. Nedideliame inde sumaišykite glaisto ingredientus sumaišykite, pagaminkite glajų. Iš pradžių jis gali atrodyti skystokas, bet nesiliaukite maišę.

3.Glajų užpilkite ant viršaus, o tad pastatykite indą į šaldytuvą. Kai sustings, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.

Patartina palaikyti masę šaldytuve kelias valandas, tada bus lengviau supjaustyti.

Šiuos nekeptus batonėlius galite laikyti šaldytuve kelias dienas, o šaldiklyje – net iki dviejų mėnesių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai