Ingredientai
Džiugo sūris
50
g
Morkos
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Raudonėliai
žiupsnelis
Bazilikai
žiupsnelis
Mairūnai
žiupsnelis
Majonezas
1
šaukštas
Batonas
5
riekelės
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
Iš penkių batono riekelių išspauskite 10 apskritimų (pvz. su stikline). Sumaišykite smulkiai tarkuotą morką, tarkuotą sūrį, išspaustą česnako skiltelę su šaukštu majonezo.
Tada sumaišytą mišinį tepkite ant batono apskritimų, apibarstykite juos džiovintais raudonėliais, bazilikais ir mairūnais.
Kepkite "Džiugiukus" 180 laipsnių orkaitėje kelias minutes, kol sūris išsilydys, o batonas apskrus.
Atsiliepimai