Ingredientai
Vištienos filė
200
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Česnakai
2
skiltelės
Miltai
2
šaukštai
Sezamo sėklos
2
šaukštai
Pomidorai
2
vnt.
Agurkai
1
vnt.
Kiaušiniai virti
1
vnt.
Konservuoti kukurūzai
4
šaukštai
Avokadai
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Krapai
žiupsnelis
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
Citrinų sultys
1
šaukštas
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustome siauromis juostelėmis, pabarstome druska bei pipirais, česnaku ir paliekame pusvalandžiui pasimarinuoti. Apvoliojame kiaušinio plakinyje, miltuose, vėl kiaušinio plakinyje, tada sezamo sėklose ir iškepame.
Pjaustom salotas, agurką, pomidorą, svogūną, virtą kiaušinį. Dedame konservuotų kukurūzų, avokadą, ant viršaus dedame vištieną. Apibarstome krapais ir pagardiname alyvuogių aliejumi bei citrinų sultimis.
Atsiliepimai