Ingredientai

Morkos 220 g
Bulvės 450 g
Aviena 450 g
Aliejus 2 šaukštai
Miltai 1 šaukštelis
Vusterio padažas 2 šaukštai
Prieskoninės žolelės 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Svogūną ir morkas nuskuskite, smulkiai supjaustykite. Suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, kepkite, kol suminkštės svogūnai.

2. Suberkite į keptuvę su daržovėmis susmulkintą avieną, išmaišykite, kepkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol paskrus mėsa.

3. Maišydami medine mentele įberkite į keptuvę miltų. Pakepkite dar 5 min.

4. Supilkite sultinį, įdėkite pomidorų pastos, padažo, suberkite žoleles, įberkite druskos, pipirų. Kai užvirs, sumažinkite liepsną ir patroškinkite 10 min.

5. Sudėkite mėsą su daržovėmis į didelę kepimo formą, kurioje ir patieksite pyragą. Palikite atvėsti.

6. Bulves išvirkite, paskui sutrinkite kartu su grietinėle ir sviestu. Įberkite druskos, pipirų.

7. Uždėkite bulvių košę ant mėsos, paviršių išlyginkite. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje 20 – 30 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai