Ingredientai
Miltai
4
stiklinės
Druska
žiupsnelis
Vanduo
0.5
stiklinės
Varškė
200
g
Rūkyti lašiniai
100
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Mėtos
0.5
šaukštelio
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Lašinukus supjaustykite smulkiais kubeliais ir sudėkite į varškę, įmuškite kiaušinį ir suberkite mėtas, druską ir gerai išmaišykite.
Iš miltų, vandens ir druskos užminkykite tešlą.
Rankomis padarykite plonus apskritus paplotėlius.
Į vidurį dėkite paruošto varškės įdaro, perlenkite pusiau, o kraštus užraitykite.
Dėkite į verdantį, kiek pasūdytą vandenį. Virkite apie 10-15 minučių.
Patiekite su grietine ar spirgučių padažu.
Atsiliepimai