Ingredientai
Putpelių kiaušiniai
8
vnt.
Anties krūtinėlės filė
2
vnt.
Sūris
100
g
Lapinės salotos
100
g
Pomidorai
2
vnt.
Avokadai
1
vnt.
Bazilikai
žiupsnelis
Petražolės
žiupsnelis
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Garstyčių grūdeliai
1
šaukštas
Raudonojo vyno actas
1
šaukštas
Medus
1
šaukštelis
Citrinų sultys
1
šaukštas
Gaminimo eiga
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite lukštus ir sutrinkite šakute. Anties filė išvirkite, atvėsinkite iki kambario temperatūros. Avokadą nulupkite, išimkite kaulą. Išimkite iš paprikos sėkleles.
Sūrį, anties filė, avokadą ir papriką supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite, suplėšykite ir suberkite į salotų dubenį.
Atsiliepimai