Ingredientai
rikotos sūrio
250
g
žaliųjų žirnelių
2
saujos
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
citrinos sulčių
0.5
vnt.
tarkuotos citrinos žievelės
1
a. š.
kumino
žiupsnelis
maltų paprikų
žiupsnelis
mėtų lapelių
keletas
Porcijos: 5
Rikotos ir žaliųjų žirnelių užtepėlė puikiai tiks su morkų, salierų lazdelėmis ar užsitepus ant duonos. Rikotos ir žaliųjų žirnelių užtepėlę papuoškite mėtomis.
Gaminimo eiga
* Trintuvu sutrinkite rikotos sūrį, žirnelius, druską, pipirus, šaukštą aliejaus ir citrinų sultis.
* Patiekdami apšlakstykite alyvuogių aliejumi, apibarstykite kuminu, paprikomis ir tarkuota citrinos žievele. Rikotos ir žaliųjų žirnelių užtepėlę papuoškite mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai