Ingredientai
maskarponės sūrio
220
g
cukraus pudros
30
g
vanilės ekstrakto
1
a. š.
rudojo cukraus
1
a. š.
sviesto
1
v. š.
braškių
7
vnt.
Porcijos: 2
Vos 15 minučių ir štai – viliojantis, kremiškas, skanus desertas su maskarponės sūriu ir pistacijų riešutais bei uogomis.
Gaminimo eiga
1. Dubenyje išplakite grietinėlę, cukraus pudrą, vanilės ekstraktą. Įmaišykite maskarponę ir plakite dar minutę.
2. Į maisto smulkintuvą berkite pistacijas ir rudąjį cukrų, viską sumalkite iki stambių trupinių. Pistacijų ir cukraus mišinį sumaišykite su tirpintu sviestu.
3. Griežinėliais supjaustykite braškes. Į norimą taurę ar indelį dėkite dalį braškių ir pistacijų trupinių, padalinkite paruošto kremo, o ant kremo viršaus uždėkite likusių braškių ir pistacijų gabalėlių.
Skanaus!
Atsiliepimai