Ingredientai
moliūgo
150
g
česnako
2
skiltelės
mėlynojo svogūno
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
rozmarino
2
šakelės
salotų lapelių
1
sauja
ožkų pieno sūrio
100
g
granatų sėklų
1
v. š.
citrinos žievelės
1
vnt.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Moliūgo gabaliuką supjaustykite griežinėliais. Česnaką susmulkinkite, mėlynąjį svogūną supjaustykite skiltelėmis. Supjaustytas daržoves sudėkite į dubenėlį, įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus, užberkite druskos ir juodųjų pipirų, sudėkite stambiai pjaustytą rozmariną. Viską išmaišykite.
2. Daržoves sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 30 minučių.
3. Į lėkštę dėkite saują salotų, dėliokite keptą moliūgą ir daržoves, gabalėliais pjaustytą ožkų pieno sūrį, užberkite granatų sėklų, įtarkuokite citrinos žievelės ir užpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai