Ingredientai

Mantinga bemielė sluoksniuota tešla 5 lapeliai
Porcijos: 4
Nuostabaus skonio mielinės bandelės paskleis ateinančių švenčių kvapus. Moliūgas, cinamonas, migdolų drožlės – tai tikrai neeilinis kepinys. Mielines bandeles suvartokite per 3–4 dienas.

Gaminimo eiga

* Formuokite bandeles. Dubenyje sumaišykite kreminį sūrį su moliūgų kremu. Kaip pasigaminti moliūgų kremą, sužinokite čia.

* Tepkite gautą masę ant tešlos, per visa paviršiaus plotą. Ant viršaus barstykite migdolų drožles , cukrų ir cinamoną.

* Susukite į ritinį ir supjaustykite per dviejų pirštų plotį.

* Kildinkite bandeles. Susuktą tešlą sudėkite į sviestu išteptą kepimo indą, uždenkite plėvele ir palikite 25–30 minučių pakilti kambario temperatūroje.

* Po kildinimo ištepkite bandeles kiaušinio tryniu, apibarstykite cukrumi ir cinamonu dar kartą.

* Kepkite bandeles 180 laipsnių temperatūroje 30-35 minutes.

* Po kepimo leiskite pilnai atvėsti ir mėgaukitės.

* Atvėsusias bandeles laikykite sandariuose induose šaldytuve, suvartokite per 3-4 dienas nuo pagaminimo.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai