Ingredientai
Kiaušiniai
4
vnt.
Miltai
30
g
Krakmolas
stiklinė
Cukrus
1
stiklinė
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Maskarponės sūris
500
g
Grietinėlė
300
g
Jogurtas
200
g
Vanilinis cukrus
1.5
šaukštelio
Želatina
25
g
Citrinų sultys
1
vnt.
Cukraus pudra
1
stiklinė
Uogų sultys
1
stiklinė
Gaminimo eiga
Biskvitui. Atskirai išplakame baltymus iki putų. Tuomet pilame po truputį maišydami pagal laikrodžio rodyklę baltymus į išplaktus trynius. Atsargiai supilame maišydami kitus biskvito ingredientus į kiaušinių masę. Po to gautą tešlą 175 laipsnių temperatūroje kepame apie 15 min.
Kremui: išbrinkiname želatiną, išplakame jogurtą, sultis, cukraus pudrą, maskarponę ir vanilinį cukrų. Po to įmaišome želatiną ir galiausiai supilame į gautą masę išplaktą grietinėlę.
Torto pagrindą įdedame į formą ir užpilame ant jo viršaus gautą kremą. Laikome šaldytuve, kol sustings:)
Atsiliepimai