Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
250
g
Morkos
1
vnt.
Šparaginės pupelės
250
g
Mangai
0.5
vnt.
Kalendros (žalios)
1
sauja
Sezamo sėklos
1
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Citrinos
1
vnt.
Medus
1
šaukštelis
Žuvies padažas
1
šaukštelis
Aliejus
1
šaukštelis
Porcijos: 2
Spalvingos ir gardžios salotos.
Gaminimo eiga
Išvirkite vištienos filė ir palikite atvėsti sultinyje.
Papriką ir morką supjaustykite šiaudeliais. Pupeles išvirkite, kai pravės, supjaustykite. Daržoves sudėkite į dubenį, taip pat įdėkite supjaustytą mango pusę.
Pasigaminkite užpilą. Nutarkuokite citrinos žievelę, iš citrinos išspauskite sultis, sumaišykite su aliejumi, medumi, žuvies padažu, viską išplakite šakute.
Išimkite vištienos krūtinėlę iš sultinio, supjaustykite šiaudeliais ar kubeliais, sudėkite į daržovių dubenį, apipilkite užpilu, išmaišykite.
Prieš patiekdami apibarstykite riešutais ir sezamo sėklomis.
Atsiliepimai