Ingredientai
Makaronai
400
g
Aitrioji paprika
2
vnt.
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Parmezano sūris
50
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Bazilikai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Makaronus išvirkite. Svogūną supjaustykite žiedais, paprikas – juostelėmis.
Į keptuvę įpylę aliejaus pakepinkite susmulkintas česnako skilteles, aitriąsias paprikas, svogūną ir paprikas.
Įpilkite truputį makaronų nuoviro, įberkite druskos ir pipirų.
Išvirtus makaronus sukrėskite į keptuvę, šiek tiek pakaitinkite.
Prieš patiekdami užbarstykite tarkuoto parmezano sūrio ir šviežių bazilikų lapelių.
Atsiliepimai