Gaminimo eiga

Kuskusą užpilti verdančiu vandeniu ir uždengus palikti 5-7 minutėms, kad išbrinktų. Išbrinkusias kuskuso kruopas palikite atvėsti, tuomet sumaišykite jas su smulkiai tarkuotu Džiugo sūriu, baziliku, mairūnu ir raudonėliais, druska, pipirais. Įmušti kiaušinį ir viską gerai išmaišyti.

Formuoti kuskuso blynelius ir kepti įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek aliejaus, iš abiejų pusių po maždaug po 5 minutes. Kol blyneliai kepa, kitoje keptuvėje (jei turite, labai tiktų grill keptuvė) be aliejaus trumpai apkepinti plonai pjaustytas cukinijos juosteles ir pomidorą.

Daržoves sudėti į lėkštę, pabarstyti druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais, šalia dėti blynelius, pabarstyti pjaustytais svogūno laiškais. Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai