Ingredientai
Kuskusas
100
g
Vanduo
200
ml
Kiaušiniai
1
vnt.
Džiugo sūris tarkuotas
1
puodelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Pomidorai
1
vnt.
Cukinijos (mažos)
vnt.
Bazilikai
pagal skonį
Mairūnai
pagal skonį
Raudonėliai
pagal skonį
Svogūnų laiškai
sauja
Gaminimo eiga
Kuskusą užpilti verdančiu vandeniu ir uždengus palikti 5-7 minutėms, kad išbrinktų. Išbrinkusias kuskuso kruopas palikite atvėsti, tuomet sumaišykite jas su smulkiai tarkuotu Džiugo sūriu, baziliku, mairūnu ir raudonėliais, druska, pipirais. Įmušti kiaušinį ir viską gerai išmaišyti.
Formuoti kuskuso blynelius ir kepti įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek aliejaus, iš abiejų pusių po maždaug po 5 minutes. Kol blyneliai kepa, kitoje keptuvėje (jei turite, labai tiktų grill keptuvė) be aliejaus trumpai apkepinti plonai pjaustytas cukinijos juosteles ir pomidorą.
Daržoves sudėti į lėkštę, pabarstyti druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais, šalia dėti blynelius, pabarstyti pjaustytais svogūno laiškais. Skanaus!
Atsiliepimai