Ingredientai
nektarinas
1
vnt.
braškės
150
g
cukrus
60
g
vanilės ekstraktas
10
g
vanduo
30
ml
šokoladiniai ledai
60
g
Porcijos: 2
Paruoškite šventėms ypatingą desertą – kruasanus su uogiene ir šokoladiniais ledais. Lengvas, gaivus – jis patiks tiek mažiems, tiek dideliems. Desertą ruoškite prieš patiekiant į stalą.
Gaminimo eiga
* Į puodą suberkite kubeliais pjaustytus nektariną, braškes, supilkite cukrų, vanilę, išmaišykite.
* Įpilkite vandens, pamaišykite ir virkite, kol vaisiai suminkštės. Nuimkite nuo ugnies.
* „Mantinga“ kruasaną su karameliniu įdaru perpjaukite perpus, į vidų įdėkite nektarinų ir braškių uogienės, o ant viršaus – šokoladinių ledų kaušelį.
Atsiliepimai