Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Ryžius perplaukite kelis kartus po šaltu vandeniu.

2. Morkas sutarkuokite burokine tarka, svogūnus ir papriką smulkiai supjaustykite.

3. Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite į kelias dalis.

4. Kiaulieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Apibarstykite druska ir pipirais.

5. Daržoves ir grybus dėkite kepti į įkaitintą aliejų kitoje keptuvėje.

6. Daržoves vis pamaišant kepkite, kol svogūnai gražiai pageltonuos. Mėsą kepkite maišant ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus.

7. Supilkite mėsą į daržoves ir suberkite nuplautus ryžius.

8. Įpilkite karšto vandens, tiek, kad apsemtų ryžius.

9. Uždenkite dangtį ir troškinkite ant gana mažos ugnies apie 15 minučių.

10. Jei reikia įpilkite dar šiek tiek karšto vandens, išmaišykite, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite dar 10 minučių. Ragaukite.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai