Ingredientai
konservuotų ananasų
100
g
česnako
2
skiltelės
IKI rozmarino
2
šakelės
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
špinatų lapelių
1
sauja
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
Porcijos: 2
Jei dar neišbandėte, rekomenduojame kiaulienos iešmelius su ananasais. Tai itin gardus derinys – neabejotinai bus norinčių pakartoti. Kiaulienos iešmelius su ananasais apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.
Gaminimo eiga
* IKI kiaulienos sprandinę ir konservuotus ananasus supjaustykite kubeliais.
* Česnako skiltelę susmulkinkite, IKI rozmarino lapelius nurinkite nuo šakelių. Viską sumaišykite.
* Pagardinkite aliejumi, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite ir pamarinuokite 15–20 min.
* Suverkite ant iešmelių.
* Kepkite ant įkaitinto grilio po 4–5 min. iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
* Į lėkštę sudėkite špinatų lapelius, iešmelius ir apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai