Ingredientai
Menkė
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Citrinos
pagal skonį
Svogūnai
2
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Bulvės
6
vnt.
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Svogūnai
vnt.
Porcijos: 2
Gardu ir gražu. Paprasta ir greita.
Gaminimo eiga
Menkę nuvalom, išdarinėjam ir supjaustom kepsniais. Papipirinam, padruskinam ir apšlakstom citrinos sultimis. Dedam į kepimo indą, ant viršaus dedam pusžiedžiais supjaustytus ir truputį su česnakėliu pakepintus svogūnus. Dar truputis druskos ir pipirų.
Blyneliams bulves sutarkuojame smulkesne, nei burokine tarka ( bet ne pačia smulkiausia), truputį nusunkiame, mušame kiaušinį, beriam druskos, pilam svogūnus, gerai išmaišom ir dedam į keksiukų formeles. Kepam orkaitėje apie 25 minutes 180C temp.
Atsiliepimai