Ingredientai

Halloumi sūris 250 g
Krapai sauja
Miltai 4 šaukštai
Kuminas 1 šaukštelis
Rūkyta paprika 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Aliejus virimui
Salotos patiekiant
Porcijos: 4
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi sūrio kamuoliukų receptu.

Gaminimo eiga

1. Burokine tarka sutarkuotas morkas sumaišome su tarkuotu sūriu, smulkintais krapais, miltais, kuminu, paprika, druska bei pipirais. Įmušame kiaušinį ir gerai išmaišome.

2. Drėgnomis rankomis formuojame apvalius kamuoliukus ir dedame į verdantį aliejų.

3. Verdame aliejuje po 2 min., kol kamuoliukai išvirs ir išorėje apskrus.

4. Nuvarviname aliejų.

5. Tiekiame su salotomis.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai