Ingredientai
Salotos Lollo Rosso
10
g
Rukolos salotos
10
g
Špinatai
10
g
Salotos Poly
15
g
Salotos Frisse
15
g
Ridikėliai
20
g
Agurkai
20
g
Lašišos filė
70
g
Citrinų sultys
1
šaukštas
Cukrus
2
šaukštai
Sojos padažas
2
šaukštai
Alyvuogių aliejus
60
g
Druska
žiupsnelis
Čili pipirai
1
vnt.
Citrinžolės
1
vnt.
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Į lėkštės vidurį kauburėliu dėkite suplėšytus salotų lapus, 1,5 mm storio griežinėliais supjaustytus agurkus ir ridikus. Apkepkite lašišą karamelizatoriumi, ją susukite ir dėkite į salotų tarpus. Padažui sumaišykite citrinų sultis, cukrų, soją, alyvuogių aliejų, druską, čili pipirą bei citrinžolę ir užpilkite ant salotų.
Atsiliepimai