Ingredientai
cukrus
300
g
„IkI“ sviestas
260
g
grietinėlė
260
ml
cinamonas
1
a. š.
kreminis sūris
200
g
vanilės ekstraktas
1
a. š.
juodasis šokoladas
100
g
Gaminimo eiga
* Į prikaistuvį suberkite cukrų ir maišydami išlydykite jį iki tamsiai rudos spalvos. Tada įmaišykite sviestą, kai jis visiškai ištirps, supilkite grietinėlę (140 ml) ir užvirkite.
* Atvėsinkite ir įmaišykite žemės riešutus.
* Dubenėlyje sumaišykite smulkintus šokoladinius sausainius, cinamoną ir grietinėlę (40 ml), atidėkite vėlesniam naudojimui.
* Plaktuvu išplakite kreminį sūrį, grietinėlę(80 ml) ir vanilę. Supilkite ištirpintą juodąjį šokoladą ir gerai išmaišykite.
* Į stiklinę dėkite sausainių masę, tada pilkite karamelę su riešutais ir pabaigoje – kakavinį kremą. Ant viršaus pabarstykite kakavos miltelių. Skanaus!
Atsiliepimai