Ingredientai
Virtos bulvės
1
kg
Lapinės salotos
3
saujos
Vyšniniai pomidoriukai
10
vnt.
Fetos sūris
200
g
Juodosios alyvuogės
15
vnt.
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Rapsų aliejus
2
šaukštai
Balzaminis actas
1
šaukštas
Česnakai
2
skiltelės
Raudonėliai
1
šaukštelis
Druska
0.5
šaukštelio
Porcijos: 4
Daržovės su fetos sūriu – sveikas valgis, tinka ir pietums, ir vakarienei. Skaniausios – iš šviežių bulvių. Padažą ant salotų užpilkite prieš patiekdami.
Gaminimo eiga
Mažas bulves nulupkite ir perpjaukite pusiau (didesnes – į keturias dalis).
Svogūną supjaustykite plonais žiedeliais. Salotas suplėšykite.
Bulves, salotas ir pusiau perpjautus vyšninius pomidorus sudėkite į vieną didelę (arba keturias mažas) lėkštes.
Ant viršaus – kubeliais supjaustytą fetos sūrį, svogūną ir alyvuoges.
Paruoškite padažą (sumaišykite sudedamąsias dalis) ir užpilkite ant salotų.
Atsiliepimai