Ingredientai
Lašišos filė
400
g
Čili pipirai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Žuvies padažas
2
šaukštai
Sezamų aliejus
1
šaukštas
Medus
2
šaukštai
Agurkai
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Aitriųjų paprikų padažas
4
šaukštai
Citrinų sultys
2
šaukštai
Kalendros
sauja
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Į dubenį sudėkite lašišą, aitriojo pipiro gabalėlius, česnaką, kalendrą, žuvies padažą, sezamų sėklų aliejų ir medų.
2. Pabarstykite juodaisiais pipirais ir palaikykite šaldytuve pusvalandį, o dar geriau - per naktį. Trumpai pakepinkite keptuvėje arba grilyje.
3. Patiekite su saldžiu čili padažu, apibarstę agurkais ir svogūnais. Valgykite su ryžiais.
Skanaus!
Atsiliepimai