Ingredientai
Varškė
800
g
Miltai
2
stiklinės
Obuoliai (nedideli)
4
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Cukrus
6
šaukštai
Kefyras
4
šaukštai
Soda
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Obuolius nulupame, išimame sėklas ir juos sutarkuojame.
2. Toliau į dubenį sudedame varškę, sutarkuotus obuolius, miltus, cukrų, kefyre nugesintą sodą, įmušame kiaušinius ir masę gerai išminkome.
3. Iš gautos varškinės tešlos formuojame storus blynelius ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
4. Kepame, kol varškėčiai gražiai apskrunda.
5. Patiekiame šiltus su grietine arba jogurtu, pagal kiekvieno skonį.
Skanaus!
Atsiliepimai