Ingredientai
Miltai
400
g
Sviestas
200
g
Grietinė
1
stiklinė
Soda
0.5
šaukštelio
Kiaušiniai
1
vnt.
Cukrus
3
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Miltus trinkite tarp delnų su šaltu sviestu tol, kol susimaišo ir tampa sviesto miltais.
Supilkite grietinę, sumaišytą su soda, ir gerai išminkykite.
Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve apie valandą.
Iškočiokite pusės centimetro storio lakštą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir apiberkite cukrumi.
Stikline ar formelėmis išspauskite apskritimus ar kitas sausainių formas
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol pagels.
Atsiliepimai