Ingredientai
Bulvės
0.5
kg
Pienas
0.5
stiklinės
Pievagrybiai
8
vnt.
Svogūnai
0.5
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
žiupsnelis
Kietasis sūris
100
g
Miltai
1
šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves sutarkuokite bulvių tarka, nusunkite.
2. Užpilkite karštu pienu, įberkite prieskonių ir išmaišykite.
3. Smulkiai pjaustytus pievagrybius apkepkite su labai smulkiai pjaustytu svogūnu.
4. Pievagrybius suberkite į bulvių tarkius.
5. Suberkite smulkiai tarkuotą sūrį, miltus.
6. Viską gerai išmaišykite.
7. Sudėkite tešlą į silikonines keksiukų formeles.
8. Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai