Ingredientai
Miltai
500
ml
Druska
žiupsnelis
Šviesus alus
0.5
l
Aliejus
50
ml
Kiaušiniai
2
vnt.
(Citrinos žievelė)
1
šaukštas
(Cukrus)
1
šaukštas
(Vanilinis cukrus)
1
šaukštelis
Porcijos: 2
Šie vafliai pirmąkart viešai pristatyti 1962 m. Niujorke vykusioje parodoje, Belgijos paviljone. Jie iki šiol tebėra populiarūs.
Gaminimo eiga
Miltus sumaišykite su druska, sudėkite likusius produktus ir lengvai išmaišykite.
Jei vaflius tieksite su saldžiais priedais, į tešlą sudėkite ir skliausteliuose nurodytus produktus.
Prieš kepdami vaflius tešlą palaikykite kambario temperatūroje 2 valandas arba šaldytuve, sandarioje dėžutėje, iki kitos dienos.
Vaflius kepkite vaflinėje, kol gražiai apskrus.
Atsiliepimai