Ingredientai

Miltai 500 ml
Druska žiupsnelis
Aliejus 50 ml
(Cukrus) 1 šaukštas
(Vanilinis cukrus) 1 šaukštelis
Porcijos: 2
Šie vafliai pirmąkart viešai pristatyti 1962 m. Niujorke vykusioje parodoje, Belgijos paviljone. Jie iki šiol tebėra populiarūs.

Gaminimo eiga

Miltus sumaišykite su druska, sudėkite likusius produktus ir lengvai išmaišykite.

Jei vaflius tieksite su saldžiais priedais, į tešlą sudėkite ir skliausteliuose nurodytus produktus.

Prieš kepdami vaflius tešlą palaikykite kambario temperatūroje 2 valandas arba šaldytuve, sandarioje dėžutėje, iki kitos dienos.

Vaflius kepkite vaflinėje, kol gražiai apskrus.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai