Ingredientai

Tekila 60 ml
Laimo vaisiai 1 vnt.
Ledukai 150 g
Porcijos: 1
Braškinė Margarita žinoma visame pasaulyje. Pačiuose garsiausiuose baruose nuo Paryžiaus iki Tokijo šis kokteilis visuomet traukia akis.

Gaminimo eiga

Taurių kraštą patepkite citrinos skiltele. Į plokščią lėkštelę suberkite cukraus pudros, apverskite taurę ir prispauskite. Tai papuoš jūsų taurę.

Braškes nuplaukite, pašalinkite kotelius. Sudėkite į plaktuvą braškes, pusės žaliosios citrinos sultis, tekilą, likerį ir ledą. Suplakite. Supilkite į taures.

Šiam kokteiliui galima naudoti žemuoges, abrikosus ir net ananasą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai