Ingredientai
Gaminimo eiga
* MANTINGA sluoksniuotą mielinę tešlą lapeliais atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.
* Svogūnėlį ir česnaką supjaustykite smulkiai.
* Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus ir česnakus. Kepkite 2 min., kol suminkštės.
* Sudėkite špinatų lapelius ir pagardinkite druska bei pipirais. Pakepkite 1 min. ir leiskite atvėsti.
* Atitirpusią tešlą, apibarstykite miltais, supjaustykite kvadratėliais ir šakute subadykite centrą.
* Ant tešlos kvadratėlių vidurio dėkite pakeptus špinatus ir pjaustytą fetos sūrį.
* Tešlos kraštus patepkite kiaušinio plakiniu ir viską apibarstykite raudonėliais.
* Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min. Papuoškite bandeles su špinatais ir feta šviežiais špinatų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai