Ingredientai
ilgavaisio agurko
0.5
vnt.
ridikėlių
1
sauja
svogūnų laiškų
2
vnt.
druskos
žiupsnelis
šaltibarščių kefyro
0.5
l
konservuotų rūgštynių
3
v. š.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
citrinos sulčių
1
šlakelis
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
Porcijos: 2
Jei norite vėsios sriubos, gaminkite baltus šaltibarščius. Vos per 5 minutes turėsite gaivią ir vitaminų gausią sriubą. Papuoškite baltus šaltibarščius stambiai pjaustytu svogūnų laišku.
Gaminimo eiga
* Agurką ir ridikėlius supjaustykite kubeliais. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.
* Smulkintas daržoves pagardinkite druska.
* Į dubenį supilkite kefyrą, sudėkite smulkintas daržoves ir konservuotas rūgštynes.
* Viską pagardinkite pipirais, smulkintais svogūnų laiškais, citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
* Papuoškite stambiai pjaustytu svogūnų laišku.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai