Ingredientai
Avienos krūtininė arba mentė
1.5
kg
Druska
2
šaukšteliai
Juodieji pipirai
10
vnt.
Bulvės
10
vnt.
Svogūnai
4
vnt.
Morkos
4
vnt.
Vanduo
500
ml
Mėsos sultinys kubeliais
1
vnt.
Rozmarinai
2
šakelės
Petražolės
sauja
Porcijos: 8
Avienos troškinio pagrindinis prieskonis – rozmarinas.
Gaminimo eiga
Supjaustykite mėsą gabaliukais. Iš sultinio kubelio ir vandens išvirkite sultinį. Mėsą bei nuluptas
ir supjaustytas daržoves sluoksniais sudėkite į kepimo indą. Ant kiekvieno sluoksnio užbarstykite
druskos ir pipirų. Patiekalą užpilkite sultiniu ir pabarstykite rozmarinais. Troškinkite ant nedidelės
ugnies 2 valandas. Apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Atsiliepimai