Menkės filė su grybais
Shutterstock nuotr.

Menkės filė su grybais

Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ingredientai:

500 g Menkės filė
200 g Pievagrybiai
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Kukurūzų krakmolas
žiupsnelis Druska
3 šaukštas Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :
Vietoj pievagrybių galite naudoti kitus šviežius grybus, tačiau jei tai ne baravykai, prieš gaminant juos apvirkite.

Gaminimas

Filė nuplauti, nusausinti ir supjaustyti nedidelėmis juostelėmis.

Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kiekvieną grybą supjaustyti ketvirčiais. Kiaušinius suplakti, pabarstyti druska.

Krakmolą suberti į lėkštę. Žuvies gabalėlius apvolioti iš pradžių kiaušinyje, paskui krakmole.

Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir apkepti žuvį po pusantros minutės iš abiejų pusių, kol pagelsvės. Kitoje keptuvėje šešias minutes pakepti grybus.

Sudėti žuvį į grybų keptuvę, pabarstyti druska, pipirais ir dar pakepti viską kartu dvi minutes.

Kepsniai
Dalinkis
Nusiųsk draugui
PARAŠYKITE SAVO KOMENTARĄ
Yra 0 komentarų
Vardas
Komentavimo taisyklės ir atsakomybė

Rask tau tinkantį receptą

HD life receptai ir patarimai

Prancūzijos virtuvė

Pasidalink savo patiekalo nuotrauka INSTAGRAM ir laimėk specialų mėnesio prizą. Neužmiršk aprašyme pridėti #1000receptu

"Pyragakeksis" bananu-varskes su migdolais:))))
#salmon#fish#dinner#potatoes#salats#niomniom
#salmon#fish#dinner#potatoes#salats#niomniom
Pietus , pietukai:))
Pietus , pietukai:))